Şimşekte yoğun mesai

Adana Demirspor, lige verilen arada çalışmalarının ikinci etabını sürdürdüğü Antalya kampında yoğun mesai yapıyor. Dünya Kupası nedeniyle verilen arayı fırsata çeviren mavi-lacivertlilerin bugün kente dönmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2022 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2022 16:40
ilkhaber-gazetesi.com

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Adana Demirspor, lige verilen arada çalışmalarının ikinci etabını sürdürdüğü Antalya kampında yoğun mesai yapıyor. Dünya Kupası nedeniyle verilen arayı fırsata çeviren mavi-lacivertlilerin bugün kente dönmesi bekleniyor.

Antalya'da yaptığı hazırlık maçlarıyla lige sıkı hazırlanan Adana ekibi, yarın Galatasaray ile 15 Aralıkta ise İtalyan ekibi Sampdoria ile hazırlık kendi sahasında maçlar yapacak.

Adana Demirspor, Antalya’da dün son çalışmalarını yaparken, çim sahada ısınma hareketleriyle başlayan idman sonrasında 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu. 

Adana ekibi, bundan sonra çalışmalarını kentte devam edecek ve Dünya Kupası sonrası 20-21-22 Aralık 2022 tarihlerinde Ziraat Türkiye Kupası 5. Turda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Sonrasında ise 25 Aralık Pazar günü start alacak olan ligin 15. Hafta maçında sahasında Karagümrük ile karşılaşacak.

Adana Demirspor, ligde tam 10 haftalık yenilmezlik unvanıyla dikkat çekiyor. Ligde 6 galibiyet ile 29 puanla lider olan Fenerbahçe’nin 5 ve 27 puanla 2.nci sırada yer alan Galatasaray’ın 2 puan gerisinde 3.cü sırada yer alan mavi-lacivertliler, bu performansını sezonun kalan maçlarında da sürdürmenin hesabını yapıyor.

Lig performasını kupada da sürdüren Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Adıyaman FK ve sonrasında Nazilli Belediyesi’ni kayıpsız geçerek adını bir üst tura yazdırdı. Kupada 5. Tur maçında Çaykur Rizespor ile kendi evinde kozlarını paylaşacak.