
Trendyol Süper Lig'e veda eden ve eksi 2 puanla en alt sırada yer alan Adana Demirspor, ligin 37. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Rams Başakşehir maçı için hazırlıklarına devam ediyor. Mavi-lacivertli ekip, kulüp tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışmaları yaptı. Oyuncuların moralli olduğu gözlenirken, teknik ekip sık sık oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.
Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı, "Zor bir sezonun sonuna yaklaşıyoruz. Matematiksel olarak ligde kalma şansımız kalmasa da, formamıza ve taraftarımıza duyduğumuz saygıyla her maça kazanmak için çıkıyoruz. Oyuncularımız profesyonel bir duruş sergiliyor. Rams Başakşehir karşısında da elimizden gelenin en iyisini yaparak sahada olmak istiyoruz" dedi.
Mavi-lacivertliler, yarın yapacağı son antrenmanın ardından maç için İstanbul'a hareket edecek. Rams Başakşehir-Adana Demirspor karşılaşması 25 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Gürcan Hasova yönetecek. Murat Şener ve Harun Reşit Güngör yardımcı, Furkan Aksuoğlu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.