
Otobüsle Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nden hareket eden ay-yıldızlılar, İstanbul Havalimanı'na geldi.
İstanbul Havalimanı'nda yeni hizmete giren JETEX-İGA Genel Havacılık Terminali önündeki törene İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri İlker Haktankaçmaz ve İGA Üst Yöneticisi Selahattin Bilgen katıldı. Güvenlik eşliğinde özel otobüsle havalimanına gelen ay-yıldızlılar, çiçeklerle karşılanırken bando ekibi de törende hazır bulundu.
Karşılamanın ardından milli takım heyeti, ABD'ye gitmek üzere uçağa geçti. Fort Lauderdale kentindeki havalimanına inen milli takım, sonrasında Miami'ye hareket etti.
ABD, Avustralya ve Paraguay ile D Grubu'nda yer alan milliler, turnuva hazırlıkları kapsamında son maçını, 7 Haziran Pazar günü TSİ 01.00'de Inter Miami Stadı'nda Venezuela ile oynayacak.
A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası grup aşamasındaki ilk maçında ise 14 Haziran Pazar günü TSİ 07.00 BC Place Vancouver Stadı'nda Avustralya ile karşı karşıya gelecek.
GENÇLİK VE SPOR BAKANI BAK, A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NI ABD'YE UĞURLADI
Özel uçakla İstanbul Havalimanı'ndan ABD'ye hareket eden millileri yolcu eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, futbolculara başarı dileyerek, "İnşallah yolun sonu final olur." dedi.