
Ara transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte Süper Lig’de transfer hareketliliği hız kazanırken, milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Yunanistan temsilcisi Olympiakos’ta kariyerini sürdüren Yusuf Yazıcı’nın, sezonun ikinci yarısında takımdan ayrılmaya hazırlandığı öne sürüldü.
Fransız basınından L’Equipe’te yer alan habere göre, Yusuf Yazıcı Olympiakos’ta yaşadığı süreçten memnun değil. Milli futbolcunun özellikle Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmemesi ve beklediği süreleri alamaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığı belirtildi. Bu durumun, ayrılık kararını güçlendirdiği ifade edildi.
Haberde, 28 yaşındaki oyuncunun teknik heyetle yaptığı görüşmelerin ardından geleceğini yeniden değerlendirme kararı aldığı ve ara transfer döneminde takımdan ayrılmaya sıcak baktığı aktarıldı. Yusuf Yazıcı’ya Ligue 1 başta olmak üzere Avrupa’dan bazı kulüplerin ilgi gösterdiği kaydedildi.
Öte yandan milli futbolcunun Süper Lig ihtimalini de masaya koyduğu öğrenildi. Daha önce Trabzonspor formasıyla Türkiye’de önemli başarılara imza atan Yusuf Yazıcı’nın, yeniden Süper Lig’de forma giymeye sıcak baktığı ve gelen teklifleri değerlendirdiği belirtiliyor.
Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenirken, Yusuf Yazıcı’nın hangi takımı tercih edeceği futbol kamuoyunda merak konusu olmaya devam ediyor. Ara transfer döneminde yaşanacak gelişmelerin, milli oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açabileceği ifade ediliyor.