
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), 30 Ağustos 2025 Cumartesi günü başkentte 6 ilçede su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Keçiören, Yenimahalle, Altındağ, Ayaş, Gölbaşı ve Polatlı ilçelerinde meydana gelen farklı arızalar nedeniyle bazı mahallelerde gün boyu su verilemeyecek. ASKİ, vatandaşları kesinti saatleri ve etkilenen bölgeler konusunda bilgilendirdi.
ANKARA SU KESİNTİSİKeçiören’de sabah saatlerinde 200 mm çaplı döküm boruda meydana gelen arıza nedeniyle, Yayla, Esertepe, Atapark, Kuşcağız, Bademlik, Ufuktepe, Osmangazi, Kanuni, Pınarbaşı, Ovacık, Yükseltepe ve Sancaktepe mahallelerinde 07.35 – 13.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak. Altındağ ilçesinde ise Şehit Kubilay Mahallesi etkilenecek.
Ayaş ilçesinde Feridun Çelik Mahallesi’nde 09.00 – 15.00 saatleri arasında su kesintisi devam ederken, Yenimahalle’nin Ortabereket Mahallesi ve Sincan’ın Törekent Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları sırasında içme suyu hattına verilen zarar nedeniyle 09.00 – 12.00 ve 10.00 – 14.00 saatlerinde kesinti yaşanacak.
Gölbaşı Kızılcaşar Mahallesi’nde 225 mm PVC içme suyu hattında arıza nedeniyle 10.15 – 14.00 saatlerinde, Polatlı Cumhuriyet, Yeni Mahalle ve Zafer Mahallesi’nde ise Yavuz Selim Caddesi içme suyu hattındaki arıza nedeniyle 10.30 – 15.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak.