Botaşspor Genel Menajeri Şevket Erden'in oğlu dünya evine girdi

Avrupa’da final oynayan ilk kadın basketbol takımı Botaşspor’un Lig, Kupa ve Cumhurbaşkanlığı Kupasındaki şampiyonluklarında büyük payı olan Şevket Erden’in oğlu Yiğit Erden, Meryem Tatlıkiraz ile dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 08:24

Avrupa’da final oynayan ilk kadın basketbol takımı Botaşspor’un Lig, Kupa ve Cumhurbaşkanlığı Kupasındaki şampiyonluklarında büyük payı olan Şevket Erden’in oğlu Yiğit Erden, Meryem Tatlıkiraz ile dünya evine girdi.

Adana'nın seçkin ailelerinden Erden ve Tatlıkiraz ailesinin çocukları Yiğit ve Meryem, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Botaşspor'un Avrupa'da final oynayan ilk kadın basketbol takımının efsanevi ismi Şevket Erden'in oğlu Yiğit ve Tatlıkiraz Ailesi'nin AB Fonu'nda çalışan kızları Meryem'in birlikteliği, renkli ve muhteşem bir düğünle kutlandı.

Yiğit ve Meryem, Bella Marin Wedding Salonu'nda gerçekleşen muhteşem düğün töreninde dünya evine girdi. Aileler, evlatlarının mutluluğunu yaşadılar ve davetlilerle yakından ilgilendiler. Gelin ve damat, güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparak ilk danslarını gerçekleştirdi ve misafirler de bu mutlu anlarında onlara eşlik etti.

Nikahın şahitliklerini toplam 11 kişi yaptı ve düğün boyunca davetliler keyifli anlar yaşadı. Erden ve Tatlıkiraz aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederek "Darısı tüm bekarlara olsun" dileğinde bulundular.

Siyaset, spor, hukuk, iş, sanat ve ekonomi dünyasından birçok davetlinin katıldığı bu muhteşem düğün, son zamanların en konuşulan ve coşkulu etkinliklerinden biri oldu. Davetliler arasında 'şıklık yarışı' da büyük ilgi gördü.