
Ramazan Bayramı heyecanı tüm hızıyla devam ederken, bayramın üçüncü ve son günü olan 22 Mart 2026 Pazar günü Adana genelinde enerji durumunun nasıl olacağı merak konusu oldu. Bölge sakinleri, bayram ziyaretleri ve tatil planları yaparken herhangi bir kesintiyle karşılaşıp karşılaşmayacaklarını araştırıyor. Peki, 22 Mart 2026 Pazar günü Adana'da elektrikler kesilecek mi? Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (Toroslar EDAŞ) tarafından yayımlanan güncel planlı kesinti listelerinde Adana için herhangi bir kayıt yer alıyor mu?
ADANA ELEKTRİK KESİNTİSİ LİSTESİNDE SON DURUMAdana'da yaşayan vatandaşların bayramın son gününü sorunsuz geçirmesi için ekipler teyakkuzda bekliyor. Toroslar EDAŞ verilerine göre, 22 Mart 2026 Pazar günü itibarıyla şehir genelinde önceden planlanmış, geniş kapsamlı bir elektrik kesintisi bulunmamaktadır. Ancak şebeke üzerinde meydana gelebilecek anlık arızalar veya lokal teknik müdahaleler nedeniyle kısa süreli enerji dalgalanmaları yaşanabileceği unutulmamalıdır.
ANLIK KESİNTİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?Eğer bulunduğunuz bölgede bir enerji kaybı yaşıyorsanız ve bu durumun planlı olup olmadığını merak ediyorsanız, Toroslar EDAŞ'ın resmi kanallarını kullanabilirsiniz. Kullanıcılar, Toroslar EDAŞ web adresini ziyaret ederek kendi mahalle ve sokak bilgilerine göre sorgulama yapabiliyor. Ayrıca 186 numaralı arıza hattı üzerinden de canlı bilgi almak mümkün.
TOROSLAR EDAŞ ADANA ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.