
SERHAT AKARSU
ADANA (İLKHABER) - TFF 3. Ligi 4. Grup'ta lider durumda bulunan Bitexen Adana 1954 FK, Pazar günü saat 14.00'te deplasmanda karşılaşacağı Tokat Belediye Plevne Spor maçı için iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Takımın teknik direktörü Adem Çağlayan, oyuncularının bu maça odaklandığını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.
Takımın ligdeki istikrarını koruyarak sezon sonunda şampiyon olmayı hedeflediğini ifade eden Çağlayan, “Takım olarak iyi bir yolda ilerliyoruz. Ligdeki istikrarımızı sezon sonuna kadar sürdürerek, şampiyon olmayı amaçlıyoruz” dedi.
Bitexen Adana 1954 FK'nın Sportif Direktörü Cafer Elek de takımın moralinin yüksek olduğunu ve birlik içinde olduklarını vurgulayarak, bu başarılı performanslarını sezon sonuna kadar sürdürme arzularını ifade etti. Elek, taraftarları mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.