
Hatay'da yeni yıl heyecanı yaşanırken 2026 yılının ilk müjdesi Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden geldi. Örer ailesinin ilk çocukları olan kız bebek, yeni yılın girmesiyle birlikte hayata merhaba dedi. Aile, 2026'nın ilk dakikalarında kucağına aldığı bebeğe "Sultan Nare" ismini verdi.
VALİ MASATLI'DAN HASTANEYE ANLAMLI ZİYARETHatay Valisi Mustafa Masatlı, kentteki yılbaşı programı kapsamında Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeni yılın ilk bebeğini ve ailesini odalarında ziyaret eden Vali Masatlı, Örer ailesinin mutluluğuna ortak oldu.
İLK HEDİYESİ VALİ TARAFINDAN VERİLDİZiyaret sırasında aileyi tebrik eden Vali Masatlı, Sultan Nare bebeğe ilk hediyesini verdi. Örer ailesinin ilk evladı olan minik bebeği seven Masatlı, Sultan Nare’ye sağlık, ailesine ise huzur ve mutluluk dolu bir gelecek temennisinde bulundu.