
Hatay’ın Hassa-Kırıkhan çevre yolunda yaşanan olayda, sepetli motosiklet kullanan bir sürücü, trafikte ilerlerken akrobatik hareketler yaptı. Motosikletin üzerine yatarak dengesini kaybetme pahasına hareket eden sürücü, yanındaki iki yolcunun da hayatını riske attı.
CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ: SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİYoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, motosiklet sürücüsünün sorumsuz hareketleri net bir şekilde görülüyor. Söz konusu anlar sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük tepki topladı.
Olay sırasında ne sürücünün ne de yolcuların koruyucu ekipman kullanmadığı gözlendi. Trafik güvenliği uzmanları, bu tür davranışların hem kazalara davetiye çıkardığını hem de cezai yaptırımları beraberinde getirdiğini vurguladı.