Bekir Nennioğlu, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarıyla buluştu

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanları ile görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 15:40

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanları ile görüştü.

İlkhaber Gazetesi'nden Kadir ADIYAMAN'nın haberine göre; Sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunları yerinde tespit ettiklerini vurgulayan Nennioğlu, “Sağlık Sen Adana şubesi olarak, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi'ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu ziyaret sırasında, üyelerimiz ve temsilcilerimizle beraber hastane içerisinde gezerek tüm sağlık çalışanlarının sorunlarını tespit ettik”  dedi.

Sorunları hastane yetkililerine ilettiklerini anlatan Nennioğlu, “Bu tespitler neticesinde, hastane başhekimi, hastane başhekim yardımcısı ve hastane müdürlerini ziyaret ederek, tespit edilen sorunları ve çözüm önerilerimizi bizzat hastane yöneticilerine sunduk. Sağlık-sen , her zaman sağlık çalışanlarının yanındadır ve yanlarında olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.