
Tarsus'ta ara tatilini (metinde yarıyıl tatili olarak geçmektedir) fırsat bilen çocuklar ve aileleri, Tarsus Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklere yoğun ilgi gösterdi. Programa katılan aileler, "Belediyemize, özellikle de başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız burada hem güzel zaman geçiriyor hem eğleniyor hem de öğreniyorlar" sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdi.
HEM EĞLENCE HEM ATÖLYETarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan programda, çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici aktiviteler bir araya getirildi. Minikler, tatil süresince Hacivat-Karagöz tiyatro gösterisi ve kukla gösterisi ile keyifli anlar yaşadı.
Etkinlikler sadece eğlenceyle sınırlı kalmadı. Kent orkestrası konserinin yanı sıra, çömlek torna, ebru, kum boyama ve anahtarlık yapımı gibi renkli atölyeler düzenlendi. Aileler, çocuklarının bu atölyeler sayesinde ileride devam ettirebilecekleri yeni hobiler kazandıklarını belirtti.
Etkinlikler sırasında çocuklara, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç adına çeşitli hediyeler de takdim edildi. Belediye yetkilileri, çocukların sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla benzer etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini ifade etti.