TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne ve çocukları ölümden döndü

Adana’da avukat Esengül Göksel, çocuklarıyla birlikte evde uyurken kapalı olan klimada patlama sesi duydu. Evi saran alev ve dumanı fark eden Göksel, çocuklarını yanına alıp can havliyle dışarı çıkarken son anda alevlerin arasında kalmaktan kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2022 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2022 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Anne ve çocukları ölümden döndü

İbrahim BAYSAL

ADANA (İLKHABER – Adana’da kapalı klima patladı; o esnada çocuklarıyla birlikte öğle uykusunda olan anne Esengül Göksel, alev ve dumanları fark edip, kızı ve oğlunu alarak, can havliyle dışarı atarak alevlerden kurtuldu.

Merkez ilçe Seyhan’a bağlı Pınar Mahallesi’nde yaşanan olayda; avukat olan Esengül Göksel’in kendisi gibi avukat olan eşi Erman Göksel bir müvekkili ile görüşmek için dışarıya çıktı. Esengül Göksel eşi dışarıya çıkınca 3 yaşındaki oğlu Can ile henüz 1.5 yaşında olan kızı Beren ile birlikte evde kaldı. Göksel, çocuklarıyla birlikte uykuya daldığı esnada yatak odası ve salonda o esnada kapalı olan klimalar ardı ardına patladı.

Önce gürültüyü, ardından alev ve dumanları fark eden Esengül Göksel, yataklarında uyuyan kızı ve oğlunu da yanına alıp, can havliyle kendisini dışarı atıp, son anda alevlerin arasında kalmaktan kurtuldu. Göksel’in yardım çağrısına koşan apartman görevlisi Süleyman Fersak, elindeki yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etmek istedi, ancak yoğun duman nedeniyle başarılı olamadı.

KORKU VE PANİKLE İZLEDİLER

Komşu apartman sakinleri de korku ve panikle dışarı çıkıp, yükselen dumanları korku dolu gözlerle izledi. İtfaiye de kısa sürede olay yerine ulaştı; yangını kontrol altına alıp söndürerek, soğutma çalışması gerçekleştirdi. Çıkan yangın nedeniyle başta yatak ve çocuk odası olmak üzere evin mutfak bölümü hariç hemen tüm odaları ve girişteki hol yandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, ev de kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.