TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AOSB 2. Sanayi Gençlik Koşusu Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nce geleneksel hale dönüşen, Türkiye’nin ilk ve tek “Sanayi” temalı koşusu olma özelliğini taşıyan AOSB 2. Sanayi Gençlik Koşusu, renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AOSB 2.  Sanayi Gençlik Koşusu Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER)- Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nce geleneksel hale dönüşen, Türkiye’nin ilk ve tek “Sanayi” temalı koşusu olma özelliğini taşıyan AOSB 2. Sanayi Gençlik Koşusu, renkli görüntülere sahne oldu.

Adana Valiliği himayelerinde, AOSB ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde ikincisi düzenlenen AOSB 2. Sanayi Gençlik Koşusu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ruhunu yaşatmak amacıyla müzik eşliğinde, eğlence ve davul zurna eşliğinde halaylarla renklenen etkinlik katılanlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu ve dikkatleri çekti. 

Koşu, Fuzuli Caddesi’nden başlayıp Merkez Cami’nin orada bitti. 10 kilometrelik parkurda gerçekleşen koşu sonunda, Erkekler kategorisinde Laban Kipkemboi birinci, Ersin Tekal ikinci, Fetene Alemu Regasa ise üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise Ümmü Kiraz, Sabriye Güzelyurt ve Semra Karaaslan ilk üç dereceyi paylaştı.

Düzenlenen yarışma da ilk üç derecesine giren sporculara ödülleri AOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kara, Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar tarafından verildi. Yarışmanın birincileri 20.000 TL, İkincilere 10.000 TL, üçüncülere ise 6.000 TL ödül kazandı.

AOSB’nin Bölge Müdürü Ersin Akpınar, “Sosyal ve kültürel faaliyetlerin önemine dikkati çekmek istiyorum. Organizasyonumuza destek veren öncelikle yönetim kurulumuza, başta Valiliğimiz olmak üzere İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze, sponsorlarımıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü   Muzaffer Çintimar ise “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bu Gençlik Haftasında, AOSB ile güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.” dedi. Çintimar, dereceye giren sporcular ile tüm katılımcıları tebrik etti.

AOSB Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kara, Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar katılımcılarla birlikte davul zurna eşliğinde halay çekti. Halat çekme yarışmasına ise AOSB Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kara ve Bölge Müdürü Ersin Akpınar da yarışarak, ayrı bir renk kattı.  

Fuaye alanındaki sergi, boyama çalışmaları, Teknofest yarışmasındaki inovatif buluşların sergisi de konuklar tarafından beğeniyle gezildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.