TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arazöz şoförleri eğitime tabi tutuldu

Adana Orman Bölge Müdürlüğü arazöz şoförlerine ‘İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi’, ardından  ise uygulamalı olarak sürüş eğitimi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Arazöz şoförleri eğitime tabi tutuldu

Ahmet Akdeniz

ADANA (İLKHABER)-Adana Orman Bölge Müdürlüğü arazöz şoförlerine ‘İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi’, ardından  ise uygulamalı olarak sürüş eğitimi verildi.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü genelindeki yangın mücadelede görevli arazöz operatörlerine ‘İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi’ verildi. Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürü Nezir Şahbazoğulları ve Adana Orman İşletme Müdürlüğünde görevli Makine Mühendisi Hasan Hüseyin Bozan’ın sunumuyla eğitim başladı.

Eğitimde yangın araçlarının genel tanıtımı, araçların motorları, pompalar ve diğer üst yapı elemanları ile araç bakımı ve kullanımı hakkında uyulması gereken kurallar ile ilgili sunum yapıldı.

Daha sonra Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Kızıl, İşletme Müdürü Mehmet Doğan ve diğer Şube Müdürlerinin katılımıyla eğitim devam etti. Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz katılımcılara tavsiyelerde ve dikkat edilmesi gereken konular hususunda bilgilendirmede bulundu.

Eğitimin 2. aşamasında ise uygulamalı olarak şoförlere sürüş eğitimi verildi. Devamında araçlarda bulunan pompalar çalıştırılarak, pompa kullanımı anlatıldı ve akabinde eğitim sonlandırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.