TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artuklu Belediyesi’nin çalışma seferberliği sürüyor

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Artuklu ilçesinde yapımına başlanan kilitli parke döşeme çalışmalarının 12 kırsal Mahallede tamamlandığını söyledi. Mahallelerde yapılan çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek çalışmaları takip eden Başkan Tatlıdede, hizmet gitmeyen tek bir mahalle bırakmayacaklarını söyledi. 

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Artuklu Belediyesi’nin  çalışma seferberliği sürüyor

MARDİN (İLKHABER) – Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Artuklu ilçesinde yapımına başlanan kilitli parke döşeme çalışmalarının 12 kırsal Mahallede tamamlandığını söyledi.

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, başkanlığında Kırsal ve merkez mahallelerde başlatılan çalışma seferberliği kentin dört bir yanında aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünce Kırsal Yukarıyeniköy, Tilkitepe, Tandır, Düzlük, Yaylacık, Toruntepe, Bereket, Küçükköy, Haydar, Cevizlik, İstasyon ve Nurköy mahallelerinde kilitli parke çalışmaları yapıldı.

Mahallelerde yapılan çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek yürütülen çalışmaları takip eden Başkan Tatlıdede, hizmet gitmeyen tek bir mahalle bırakmayacaklarını söyledi. Tüm mahallelere hizmet götürme anlayışı içinde olduklarını belirten Tatlıdede, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana mesai arkadaşlarımızla birlikte merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışma seferberliği içerisinde olduk. Hiçbir ayırım gözetmeksizin tüm mahallelerimize hizmet götürme anlayışı içerisinde olduk. Ekiplerimiz kentin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şuanda kimi mahallelerimizde minik yavrularımız için yeni oyun parkları oluşturulurken, kimi mahallelerimizde de parke taşı çalışmalarımız sürüyor. Son dönemde mesai arkadaşlarımızın yoğun mesaisi ile 12 mahallemizde parke taşı çalışmaları tamamlandı. Şuan ekiplerimiz bu mahallelerde işlerini tamamladıktan hemen sonra diğer mahallelere geçerek oradaki çalışmalarına da hızlı bir şekilde başlayacaklar. Artuklumuzun tüm mahallelerinde yatırımlarımız sürecek” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.