TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haraç cinayetinde öldürülen kişiye ateş etme anı güvenlik kamerasında

Adana’da haraç vermeyi reddeden esnafın öldürüldüğü olayda, saldırganın av tüfeğiyle ateş etme anı ve cinayetin ardından dönüp iş yerine de ateş açması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Haraç cinayetinde öldürülen kişiye ateş etme anı güvenlik kamerasında

Olay, geçtiğimiz gün merkez Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, cep telefonu satışı yapan Ahmed Madarati’nin (30) yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, haraç istedi. Madarati haraç vermeyi reddedince şahıs, bu kez de cep telefonu vermesini söyledi. Madarati bu teklifi de reddedince şahıs, av tüfeğiyle iş yerine ateş açtı. Silahın tutukluk yapması üzerine Madarati ara sokağa kaçtı. Şüpheli, takip ettiği Madarati’yi tüfekle vurup, kaçtı. Madarati, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Güvenlik kamerası ortaya çıktı

Silahlı saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelinin iş yerine av tüfeğiyle geldiği ve Madarati’nin kaçtığı anlar yer aldı. Şüphelinin önce Madarati’nin peşinden koştuğu ve cinayetin ardından geri dönüp iş yerine 2 el ateş ettiği anlar da kayda yansıdı. Polis ekipleri, cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.