TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köprüde akrobasi pahalıya patladı

Adana'da bir motosikletin köprüde yaptığı akrobatik hareketler pahalıya patladı. Ceptelefonu ile görüntülenen motosiklet sürücüsüne işlem yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2023 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Köprüde akrobasi pahalıya patladı

Serhat Akarsu

ADANA (İLKHABER)-Adana'da bir motosikletin  köprüde yaptığı akrobatik hareketler pahalıya patladı. Ceptelefonu ile görüntülenen motosiklet sürücüsüne işlem yapıldı.

Bazı sosyal medya hesapların ve haber sitesinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde bir motosiklet sürücüsünün akrobasi hareketleri yaparak trafiği tehlikeye düşürecek şekilde hareket ettiği görüntü ve haberleri yer aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Görüntü ve haberlerin görevliler tarafından incelenmesi sonucunda, habere konu olan sürücü tespit edilerek hakkında Karayolları Trafik Kanunu’nun, 36/3-c maddesince ehliyeti alındığı halde araç kullanmak, 78/1b maddesince kask takmamak, 47/1d maddesince tehlikeli araç kullanmak ve 91. Maddede yer alan sigortasız araç kullanmaktan idari para cezası uygulandı.

 Sürücüye yazılan cezaların yanı sıra motosiklette trafikten men edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.