TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

New York Köyünün Kuğusunu Öldürüp Yediler

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2023 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2023 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
New York Köyünün Kuğusunu Öldürüp Yediler

İbrahim Baysal 

(HABERMERKEZİ)-New York'un taşrasındaki Manlius köyünde üzücü bir olay yaşandı. Köyünde ilgi odağı kuğulardan birinin çalınıp yendiği ve yavruların bölgeden zor kurtarıldığı öğrenildi.

2010 yılında Newyork'un bir eyaletinde köye bağışlanan kuğu 10 yıldır gölde yaşıyordu. Yetkililer haftasonu üç gencin gecenin bir yarısı kuğuyu çalıp öldürdüğünü ve onu kesip yediklerini söylediler. 

Belediye Başkanı Paul Whorrall, kuğuların Manlius'un kumaşının bir parçası haline geldiğini belirterek, "Onlar sonsuza kadar bizimdi," dedi. "Köyün içinden geçerseniz, her yerde kuğu amblemlerini, tabelaları ve pankartları göreceksiniz."dedi. 

18 yaşındaki gençler, Eman Hussen ve reşit olmadıkları için isimleri paylaşılmayan diğer iki kişi, büyük hırsızlık ve suç teşkil eden yaramazlık suçlarıyla itham edildi. Ayrıca, hırsızlık komplosu ve suç teşkil eden izinsiz giriş gibi kabahat sayımlarıyla da suçlandılar.

Yaşları 16 ve 17 olan daha genç gençler Perşembe günü mahkemeye çıkarılacaktı. Bay Hussen, 15 Haziran'da mahkemeye çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.