TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşk acısı çeken Torreira'ya İcardi ve Muslera'dan destek

Galatasaray'ın 3 Güney Amerikalı oyuncusu Fernando Muslera, Lucas Torreira ve Mauro Icardi, yakın arkadaşlar olarak biliniyor. 3 yıldızın Konyaspor maçı sonrası yaşadığı olay ise yeni ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aşk acısı çeken Torreira'ya İcardi ve Muslera'dan destek

(HaberMerkezi)- Şampiyon Galatasaray bu sezon kolay maç kaybetmedi. Ligdeki son yenilgisini Konyaspor deplasmanında alan Galatasaray'da o maçın en büyük sürprizi Lucas Torreira'nın yedek kalmasıydı. Uruguaylı orta saha için hocası Okan Buruk "Hastalığı var" dese de gerçek aylar sonra ortaya çıktı.

Aşk acısı çekiyor

Milliyet Skorer'den Onur Dinçer'in haberine göre, Torreira özel hayatındaki dalgalanma nedeniyle depresyona girmiş ve morali bozuk olduğu için oynasa bile takıma faydasının olmayacağını söylemişti. Yani isteyerek, kişisel sebeplerden yedek kalmıştı.

Takım uçağı İstanbul’a indiğinde herkesin ortak konusu Toreira idi. Yol boyu hiç kimseyle konuşmayıp, alandan direkt evine gitmişti. Anlaşılan bunalım devam edecekti.

Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Toreira’nın vatandaşı, kaptan Muslera’yla konuşup, "Bir şeyler yapmalıyız. Bu çocuk bizim için çok önemli. Toparlanmazsa bize yara verir. Bunun Icardi ile de arası iyi. İkinizin sözünü dinler, bir uyarın kendisine gelsin" talimatını verdiği bildirildi.

Muslera ise, "Başkan sen merak etme, biz onu toparlarız" dedi ve olaylar şöyle gelişti.

Icardi, Muslera ve kaleci antrenörü Fadıl Koşutan, Torreira'nın oturduğu eve gider. Icardi, kapıdan girer girmez, "Hayatında ne olursa olsun, sen bizi sahada nasıl yalnız bırakırsın Lucas! Aşk acısını en iyi ben bilirim, benim bir kere sahada enerjimi sonuna kadar harcamadığımı gördün mü?" dedi.

Torreira ise psikolojisinin alt üst olduğunu söyleyince Icardi, "Hepimiz sahada erkek olacağız. Ağlamak yok, bundan sonra gözüm üzerinde" diyerek yakın arkadaşına sağlam bir fırça attı.

Torreira ise hatasının farkında olduğu için bir adım geride durarak arkadaşlarına hak verdi ve hararetli tartışma gece sonunda tatlıya bağlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.