TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa hayali

Yazının Giriş Tarihi: 01.05.2023 12:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 17:20

 

Süper Lig’de 32 hafta geride kaldı. Kıran kırana geçen ligde, hafta geçtikçe seyir zevki açısındandaha güzel maçlar izliyoruz.Hele bir de hem zirve hem düşme hattında puan farklarının az olması, maçları daha keyifli hale getiriyor.

Çok değil, 2-3 hafta öncesine kadar Galatasaray en yakınına fark atarken, bu hafta ise puan kaybetmesi, ardından gelen Beşiktaş ile fark 3 puana düştü. Şimdi Galatasaray 70 puanla lider, Fenerbahçe 67 puanla ikinci ve Beşiktaş 65 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor da 57 puanla dördüncülük koltuğunda bulunuyor. Kalan 6 haftanın da ne getireceği belli olmaz. Bu şekliyle bence çok şey değişecektir diye düşünüyorum. Değişim hem düşme hattında, hem de zirvede yaşanır.

O bakımdan kalan 6 haftanın bence, sezonun en keyifli haftaları olacağı kesin.. Bu zorlu yarışta Adana Demirspor’umuzun da olması tabi ki bizleri çok sevindiriyor. Bu sezon yine aynı hedef ile yola çıktık ve şimdiye kadar gayet iyi bit gidişatımız var.

Kaliteli bir ekibimiz var ve güvenimiz tam.. Kalan 6 haftanın 3’ü evimizde, 3’ü deplasmanda.. Evimizde oynayacağımız maçlar daha zorlu bence.. Onları rahat geçersek bence gerisi daha kolay olacak ve Avrupa hayalimiz gerçek olacaktır.

Evet! Avrupa hayalimiz var ve bu sezon hayalimizin gerçekleşmesi çok yakın.. Her maç bizim çin final, her maç hayalimiz için bir adım.. Bu güzel yolda ekibimizin başarılı olacağına inanıyoruz. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.