TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydar: Darbecilerin hevesi kursağında kaldı

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 15 Temmuz kanlı darbe girişimini nefretle kınadı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aydar: Darbecilerin  hevesi kursağında kaldı

ADANA (İLKHABER) - Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 15 Temmuz kanlı darbe girişimini nefretle kınadı.

Türkiye’de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına 15 Temmuz 2016 tarihinde büyük bir darbe vurulmaya çalışıldığını ancak milletin topyekün karşı duruşuyla bu girişimin önlendiğini dile getiren Kadir Aydar, ülkesi için canını feda eden tüm asker ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin laik, demokratik bir ülke olduğuna işaret eden Aydar, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, demokrasiye, insan haklarına, hukuka ve adalete kast edenlerin heveslerinin kursaklarında kaldığını dile getirdi.

Türk milletinin tarihin her döneminde Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ özdeyişini şiar edindiğini, darbeye ve darbecilere direnç gösterdiğini vurgulayan Ceyhan’ın genç başkanı Kadir Aydar, “Halkımızın direnme hakkı sayesinde başarısızlığa uğrayan 15 Temmuz gibi darbe girişimlerinin bir daha yaşanmaması en büyük dileğimizdir. O karanlık gecede Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yönelen hain namlulara karşı set çeken tüm milletvekillerimize, teröre karşı duran başta şehitlerimiz olmak üzere tüm halkımıza bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.