TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da 250 öğrenci “trafik dedektifi” oldu

AYDIN (İHA) - AYDIN’DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE TRAFİK PARKINA GELEN 150 ANASINIFI ÖĞRENCİSİ İLE CUMHURİYET İLKOKULU’NDAKİ 100 ÖĞRENCİ, UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİMLERİNİN ARDINDAN “TRAFİK DEDEKTİFİ” OLDU.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aydın’da 250 öğrenci “trafik dedektifi” oldu

Aydın’da Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde trafik parkına gelen 150 anasınıfı öğrencisi ile Cumhuriyet İlkokulu’ndaki 100 öğrenci, uygulamalı trafik eğitimlerinin ardından “trafik dedektifi” oldu.

Çocuklarda trafik bilincinin oluşturulması ve trafik kurallarının öğretilmesi amacıyla eğitim çalışmalarına aralıksız devam eden Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro personelleri, Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde de eğitimlerine ivme kazandırdı. Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kemer Mahallesi’nde bulunan trafik parkına gelen 150 anasınıfı öğrencisi ile Cumhuriyet İlokulu’ndaki 100 öğrenciye trafik eğitimi verildi. Teorik ve uygulamalı eğitimin yer aldığı etkinlikte öğrencilere, trafik kurallarının günlük hayatta nasıl etkin kullanılabileceği konusunda bilgi verildi. Uygulamalı eğitimle öğrencilerin örnek olaylarda rol almaları sağlandı.

Renkli görüntülerin oluştuğu eğitimlerde toplam 250 öğrenci, eğitimlerini tamamlayarak trafik dedektifi olmaya hak kazandı. Etkinlik sonunda trafik ekipleri ile hatıra fotoğrafı çektiren çocuklara, kırmızı düdük ve çeşitli hediyeler verildi. Trafik parkında sürdükleri akülü araçlar ile unutulmaz bir gün geçiren öğrenciler ise hem eğlendi hem de trafik kurallarına uymanın önemini öğrendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.