TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayyüce Türkeş ve Bilal Bilici Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtirmek için kararlı

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2023 18:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 18:33

İyi Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş  ve  Bilal Bilici  28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için kolları sıvadı. Seçim çalışmaları için “Bismillah” diyerek Adana’dan çalışmalara başlayan iki milletvekili Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirdikleri toplantıda kararlarını açıkladı ve neden Kılıçdaroğlu’na “Evet” denilmesi gerektiğini seçmenlerine anlattı.

Millet ittifakının Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde başarılı olacağına inandığını ifade eden milliyetçi, ülkücü camianın simgesi, Başbuğ Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş, Türkiye milliyetçilerinin Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceklerine inandığını söyledi ve gerekçesini de şu ifadelerle dile getirdi? “Türkiye’de üç çeşit  terör var. Bunlardan birincisi PKK, ikincisi FETÖ ve üçüncüsü de Hizbullah’tır. Bu üç örgüt maalesef  AKP döneminde hız kazanmıştır. Şimdi bu iktidar bu üç örgütten vazgeçmiş gibi görünüyor ama bu ne kadar inandırıcıdır. Bunlara ‘dur’ demek için Kılıçdaroğlu’nu desteklemeliyiz.”

Adana’nın yerli ve milli isimlerinden Mehmet Ali Bilici’nin oğlu, kendisini ‘Adana’nın en genç milletvekili’ olarak tanıtan 39 yaşındaki Bilal Bilici de CHP Genel Başkanı  ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması için yılmadan, bıkmadan çalışacaklarını, sahadan inmeyeceklerini söyledi.  Bilici kararlılığını şu sözlerle ifade etti:

“Enerjimiz Sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması içindir. Kemal beyin arkasındayız ve ona desteğimiz tamdır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.