TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baklava tadında galibiyet

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2022 18:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 16:00

Adana Demirspor’un Gaziantep FK ile karşılaştığı maç öncesinde, istatistiklere bakıldığında ortada bir maç olacağı ve hatta ev sahibi ekibin kazanacağı yönünde görüşler dolaşıyordu. Ancak Adana Demirspor’un gücünü de herkes biliyordu.

Bu sezon Süper Lig’in en iyi futbol oynayan bir ekibi olarak dikkat çekiyor. Çünkü 90 dakika boyunca baskısını kesmeyen, koşan, mücadeleci, hızlı hücuma çıkan ve her biri birbirinden değerli ayaklara sahip bir ekip olarak öne çıkıyor.

Bugün ne yaptığını bilen, takım ruhunu oturtan, müthiş hava hakimiyetiyle, üstün fizik gücüyle yakaladığı yüksek gol sayısı ile öne çıkıyor. Zaten puan cetveline baktığımızda her şeyi anlatıyor. Özellikle Montella hoca geldikten sonra, büyük özgüven ile oynuyor, üst üste başarılara koşuyor. Ligin 3 büyüklerinden puanlar koparıyor ve her hafta üzerine ekleye ekleye yoluna devam ediyor.

Gaziantep maçının zorlu geçeceği kesindi ancak bir o kadar da keyif veren bir mücadeleydi demek gerekiyor. Sonuçta ev sahibi ekip, sezon başından bu yana kendi sahasında yenilmemişti.

Gaziantep maçında Balotelli cezası nedeniyle yoktu ve yerine görev Assombalonga’ya verilmişti. Bugün Assombalonga aslında yedek forvet olarak gözüküyor ama kaydettiği gol sayısına baktığımızda zirveye oynuyor. Maçta her ne kadar 2 penaltı kaçırsa da attığı 2 kafa golüyle kendisini affettirmesini de bildi sonuçta..

İki sezondur Galatasaray'dan kiralık olarak mavi-lacivert formayı terleten Yunus Akgün her geçen gün kendisini daha da göstermeye başladı. Zaten buraya gelmesi kendisi için bulunmaz bir fırsattı ve o da fırsatı iyi değerlendirerek, inanılmaz şekilde gelişim gösterdi ve takımının yıldızı olarak dikkat çekiyor. Gaziantep FK maçında rakibin sağını adeta felç etti desek yeridir. Yunus bence geleceğin en iyileri arasında yerini alacaktır.

Sonuçta Adana Demirspor, bugün ne yaptığını iyi bilen, tam atkım ruhu ile Süper Lig’e damgasını vurmaya devam ediyor. Muriç ‘i anlatmaya kelimeler yetmez. Süper Lig’in bence e iyi kalecisi.. Svensson yine Süper Lig’in en iyileri arasında ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Samet, Tayyip yine aynı şekilde.. Kaan, maestro Gökhan İnler, Vargas müthiş, vs. vs . Tüm takım umarız böyle devam eder. Bu sezon Adana Demirspor Süper Lig’e damgasını vuracak ve seneye daha iyisini yapacaktır..

Baklava tadında bir galibiyet aldık ve bundan sonra böyle devam etmesi temennisinde bulunuyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.