TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balcalı Hastanesi tahliye ediliyor

Kahramanmaraş’taki depremden sonra önceki gün Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8’lik depremlerin ardından kolonlarında yorgunluk tespit edilen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi dün tahliye edilmeye başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2023 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2023 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Balcalı Hastanesi  tahliye ediliyor

EMRE EKİCİ

ADANA(İLKHABER)-Kahramanmaraş’taki depremden sonra önceki gün Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8’lik depremlerin ardından kolonlarında yorgunluk tespit edilen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi dün tahliye edilmeye başlandı.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli ardı ardına yaşanan depremler sonrasında Balcalı Hastanesi A ve B Bloklarında oluşan hasar, hastane yönetimini harekete geçirdi. Adana  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl  Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 7 katlı hastanenin her her iki bloğundaki kolonlarında yorgunluk tespit etti. Hastane yönetimi olası bir depremde çökme riskine karşı hastanenin boşaltılmasına, hastaların çevre il ve ilçelerdeki hastanelere sevk edilmesine karar verdi. Hastaların sevk edilmesinin ardından tespit edilen yorgun kolonlarda güçlendirme çalışması yapılacağı bildirildi. 

 

 

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.