TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basit hatalar

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2023 16:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 16:39

TFF 1. Ligde haftalar ilerledikçe mücadeleler de kıran kırana geçmeye başladı. Çünkü zirve mücadelesi yapanlar her puanın değerini daha iyi bilmekte, düşme hattında da aynı şekilde üst sıralara tırmanmanın hesabını yapmakta.. Hal böyle olunca maçlar her hafta daha da zorlu geçiyor.

Ligde bu sezon istediği performansı gösteremeyen kentimizin önemli ekibi Adanaspor, geride kalan 21 haftada 22 puan topladı ve bu düşük bir performans.. İkinci devre ilk haftasında Tuzla ekibini mağlup ettiler, sonrasında Malatya ile kendi evlerinde 2-0 önde iken 2-2 maç sonuçlandı..

Bu hafta ise yine kendi evinde oynadılar ve Bodrum ekibine 3 puanı adeta hediye ettiler. Maçta tek sıkıntı ilk yarı hakemin ve özellikle VAR’ın görevini yerine getirmemesi oldu. Kırmızı kartlık pozisyonu göremeyen hakem ve VAR ekibi Adanaspor’un bence 3 puanını yedi. Her ne kadar her hafta söylense de bu sezon hakemlerimiz çok tepki aldılar.

Tabi hakem hataları bir yana, önemli olan kendi başarınızdır. Siz iyi olmadıkça başka gerekçeler boş.. Bence Bodrum maçında özellikle defansın çok büyük hataları oldu. Yiğithan penaltıda rol oynadı, ikinci golde rakibin ofsayta düşmesini engelledi diye düşünüyorum. Burada sadece Yiğithan suçlu değil tabi.. Roche’ın maçın başında sakatlığı da iyi olmadı. Ayrıca saha zemini de çok kötüydü.

Ancak basit hatalardan böyle çok maçlarda puanlar kaybedildi. Umarız bundan sonra daha iyi olurlar. Özellikle ara transfer sezonu bitmeden birkaç takviye yaparak bir seri ile üst sıralara çıkarlar ve sezon sonunda sıkıntı yaşamazlar. Başarılar dileğiyle..

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.