TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çay uyuşturucu tacirlerine ateş püskürdü

Pozantı İlçesi’nde duvarlara uyuşturucu madde resmi çizen ve uyuşturucu maddeyi öven yazılar yazan torbacılara Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ateş püskürdü.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Çay uyuşturucu tacirlerine ateş püskürdü

Bayram BULUT - Özel Haber

ADANA (İLKHABER)-Pozantı İlçesi’nde duvarlara uyuşturucu madde resmi çizen ve uyuşturucu maddeyi öven yazılar yazan torbacılara Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ateş püskürdü.

Adana’nın Pozantı İlçesi’nde tarihi binanın ve diğer bahçe duvarlarına sinkaflı cümleler ve uyuşturucu maddeyi öven yazılar yazıldı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan yazılamalarda birde hint kenevirine ait fotoğraflar duvarlara çizildi. Vatandaşlar tarafından tepki alan bu yazılar ve çizimlere Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay tepki gösterdi.

BAYA İLE KAPATILDI

Yapılan yazılama ve çizimlerle hemen çalışma başlatan Çay, bu alanları boyattı.  Yapılan yazılamanın tarihi binanın üzerine yapıldığını dile getiren Çay, “Siz çirkinleşmeye devam etmenizde Pozantı Belediyesi olarak biz temiz kalmak ve memleketi güzelleştirmek için çalışacağız yılmayacağız biliniz. Her şeyi geçtim de şu tarihi kara trenlere su dolduran tarihi binadan ne istediniz şeref yoksunları” dedi.

SONKEZ UYARIYORUZ

Bu çirkin yazılama ve çizimleri yapanları son kez uyardıklarını belirten Çay, “Bu son uyarım gençler bundan sonra kamerayla tespit edilecek her tavrınız için suç duyurusu yapacağız. Kaç kez affettik geri çektik suç duyurumuzu ama artık yetti. Bir gencin adli işlem sonucu geleceği kararmasın istedik. Ama artık bizden günah gitti. Kimliği, kimin oğlu kızı fark etmeksizin gereği yapılacaktır. Dikkate almanızı tavsiye ediyorum. Utanın kendinizden ailenizden” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.