TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çelik’ten TOBB’a seçim değerlendirmesi

“Seçimde, güzel bir süreç geçti. Saha çalışmamız çok iyiydi. Bizim en büyük avantajımız Genel Başkanımızın bölgemizde sevilme oranı çok yüksek. Sektörel bazda ve ciddi anlamda ekip çalışması oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2022 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2022 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Çelik’ten TOBB’a  seçim değerlendirmesi

ADNAN AVUKA

MARDİN(İLKHABER)-Mardin Ticaret Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Türkiye’nin en genç oda başkanı ünvanına sahip olan Hatip Çelik ve Oda Yönetim Kurulu  Odalar ve Borsalar Birliği başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu  Ankara’da ziyaret ederek   görüşmelerde bulundu. Oda Meclis Başkanı Sabahattin Evrensel’in hazır bulunduğu heyet başarılı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini bildirdi.

 

 Mardin Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaretlerinin ardından TOBB’a açıklamalarda bulundu.

Çelik, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Seçimde, güzel bir süreç geçti. Saha çalışmamız çok iyiydi. Bizim en büyük avantajımız Genel Başkanımızın bölgemizde sevilme oranı çok yüksek. Sektörel bazda ve ciddi anlamda ekip çalışması oldu. 10 komiteden oluşuyordu bizim seçim. 10 komitenin 8’ini aldık. Güzel bir başarı oldu. 3 aday girdik. Demokratik, hiçbir şekilde tatsızlık olmayan, yıllardır özlenen bir tablo oldu.
Bugün de Rifat Başkanımızla ilk görüşmemiz, tanışmamız oldu. Beklediğimizin daha ötesinde bir sıcak karşılama oldu.

Hem bize güven verdi hem de bu mücadelemizin ne kadar haklı olduğumuzu gösterdi. Taleplerimiz de ricamız da oldu. Memleketimizle alakalı hem sanayi hem kültürel hem sosyal alanda hizmetlerimiz olacak. Güzel geçti. Biz çok şanslı bir oda temsilcisiyiz. Sonuna kadar Genel Başkanımızın bulunduğu mevkide kalma noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sadece bir bölge değil, yedi bölgenin tamamında sevilen, kendi bölgemde her ne kadar ülkemizin en ücra köşesinde olsak da orada da Rifat Başkanımızın sevgisini, ilgisini ve beklentinin yüksek olduğunu bildiğimiz için sonsuz desteğimiz devam edecek.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.