TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kocaispir çalışmaları denetledi

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Kiremithane, 19 Mayıs ve Levent mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, Sinanpaşa ve Yavuzlar Mahallesi’nde esnafı dinledi. Sokak sağlıklaştıma projesinin devam ettiği Çiftlik Yolu’nda incelemelerde bulunan Başkan Kocaispir, esnafla buluştu, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2021 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2021 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Kocaispir  çalışmaları denetledi

ADANA (İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Kiremithane, 19 Mayıs ve Levent mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, Sinanpaşa ve Yavuzlar Mahallesi’nde esnafı dinledi.

Sokak sağlıklaştıma projesinin devam ettiği Çiftlik Yolu’nda incelemelerde bulunan Başkan Kocaispir, esnafla buluştu, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Çiftlik Yolu sokak sağlıklaştırmasının tamamlandığında örnek bir sokak olacağını ifade eden Başkan Kocaispir, benzer çalışmaların Yavuzlar eski sinema sokağı, Yamaçlı 1000 sokak, 19 Mayıs 1062 sokak, Kışla, PTT Evleri, Kazım Karabekir ve Geçitli mahallelerinde de uygulanacağını ifade etti.

Levent Mahallesi’nde belediye tarafından yaptırılan muhtarlık binasını da inceleyen Başkan Kocaispir,  temeli atılan Mahalle Kütüphanesi’ndeki çalışmaları denetledi.

19 Mayıs Mahallesi’ne kazandırılan Taziye Evi’ni mahalle sakinleri ile birlikte inceleyen Başkan Kocaispir, Taziye Evi’nin çok yakında hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Sinanpaşa Mahallesi ve Yavuzlar esnafına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Kocaispir, tek tek işyerlerini gezerek, Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ile ortak yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri Başkan Kocaispir ve ekibine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.