TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kocaispir: “Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız”

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET KOCAİSPİR, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞECEK OLAN ADANA MİTİNGİNE VATANDAŞLARI DAVET ETTİ. BAŞKAN KOCAİSPİR, “CUMHURBAŞKANIMIZI COŞKUYLA KARŞILAYACAĞIZ” DEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Kocaispir: “Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız”

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan Adana mitingine vatandaşları davet etti. Başkan Kocaispir, “Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Mayıs Salı günü saat 16.30’da Adanalılarla buluşacak. İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek olan büyük buluşma ile ilgili Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, vatandaşlara davette bulundu.

Başkan Kocaispir, “Adana, ilk günkü aşk ve heyecanla Sayın Cumhurbaşkanımızı bekliyor. Türkiye Yüzyılı için doğru lider, doğru adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşılayacak, şehrimizde ağırlamaktan onur duyacağız. 9 Mayıs Salı günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirecek olduğumuz büyük coşkuya, büyük buluşmaya tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.