TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kocaispir’den 19 Mayıs Mesajı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Kocaispir’den 19 Mayıs Mesajı

ADANA (İLKHABER)-  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kocaispir’in mesajı şöyle; “Değerli Hemşehrilerim, büyük ve güçlü Türkiye’nin teminatı kıymetli gençler! 19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin bağımsızlık inancından aldığı güçle Milli Mücadeleyi başlattığı tarihi bir gündür.

Emperyalist, sömürgeci işgal kuvvetlerine karşı verdiğimiz mücadelede, milletimiz sarsılmaz bir kararlılıkla birlik ve beraberlik içinde yeniden ayağa kalkmak için öne atılmıştır. Türk milleti, İstiklal Mücadelesi boyunca hiçbir millete nasip olmayan azim ve cesaretle göğsünü düşmana siper ederek vatanını, bayrağını savunmuş ve destansı bir zafer elde etmiştir.

Gençlerimiz de Milli Mücadeleden bugüne her dönemde gösterdikleri kahramanlık ve gayretle ülkemizin ümidi olduklarını ortaya koymuşlardır. Hedeflerine emin adımlarla ilerleyen bir ülke olarak gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyor, onlara her daim güveniyoruz.

Gençlerimizin beklentilerini, hayallerini gerçekleştirmek, yaşamaktan onur duyacakları bir gelecek inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya, onların ülkemizin geleceğine dair üstleneceği sorumluluğu taşıyacak şekilde yetişmeleri için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’mızın bütün kahramanlarını saygıyla anıyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.