TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sel Feke’nin seçim zaferini Atlı’ya armağan etti  

“Kazanan Türkiye Oldu!” diyen Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, “Bu Demokrasi zaferini Nihat Atlı’ya armağan ediyorum” dedi.  

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Sel Feke’nin seçim  zaferini Atlı’ya armağan etti   

ADANA(İLKHABER)-Feke’de MHP ve Cumhur İttifakının oyunun artırılmasında Teşkilatlarla birlikte büyük emeği olan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Feke’de Cumhur İttifakının oy oranını %68,89’a çıkararak büyük başarı elde ettiler. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, başarılı seçim sonucundan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“İstiklal ve güvenliğimiz, iç barış ve huzur ortamımız ,istiklal ve istikbal hedeflerimiz sandıkta mümtaz ve müessir bir iradeyle müdafaa edilmiş, hamdolsun ülkemizin önü ardına kadar açılmış, Farsak çocukları, Torosların yiğitleri devletinin ve milletinin yanında dimdik durmuştur. Bu seçimi demokrasi şölenine çevirip Türkiye Cumhuriyetinin demokrasi inancını tüm dünyaya gösteren 85 milyon vatandaşımıza ve Fekeli hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Bu demokrasi zaferini, beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrılan inanmış bir ülkücü, mümtaz bir dava adamı her şeyden önce bizler için bulunmaz bir dost, abi rahmetli MHP Kozan İlçe Başkanımız Nihat Atlı’ya armağan etmekten şeref duyarım.

Nurlar içinde yat Nihat Abi emanetin ehil ellerde.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.