TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baştan ayağa bakım Valerıa’da

İstanbul Üniversitesi Kimya Bölümü’nü bitirdikten sonra uzun süre sağlık ve boya sektöründe çalışan ancak hep kendi işini yapma hayali kuran Aslı Gürgen, Valeria Ayak Sağlığı ve Güzellik Salonu olarak zayıflamadan başlayarak baştan ayağa hizmet verdiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2017 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Baştan ayağa bakım Valerıa’da

 ADANA (İLKHABER)-İstanbul Üniversitesi Kimya Bölümü’nü bitirdikten sonra uzun süre sağlık ve boya sektöründe çalışan ancak hep kendi işini yapma hayali kuran Aslı Gürgen, Valeria Ayak Sağlığı ve Güzellik Salonu olarak zayıflamadan başlayarak baştan ayağa hizmet verdiklerini söyledi.

Dolgudan botoksa, cilt bakımından vücut bakımlarına, zayıflamadan kaş dövmesine, aylaynırdan dövme silme işlemine kadar bir çok estetik alanda hizmet veren Aslı Gürgen, diğer güzellik merkezlerinden farklarını ‘hijyen’e önem vermeleri olarak ifade etti.

2 çocuk annesi olan Gürgen, üniversite sonrası boya sektöründe uzun bir süre çalıştıktan sonra kendi işini kurmaya karar vermiş. Her kadının böyle bir hayalinin olabileceğini belirten Gürgen, bu işe yaklaşık 6 yıl önce başlamış. Eğitimlerini aldıkça mesleğin çok hoşuna gittiğini söyleyen Gürgen, “İnsanlarla iletişim kurmak, özellikle bayanlara faydalı olmak hoşuma gitti. Bununla ilgili kendimi sürekli geliştirdim. Sonrasında kendime bir yer açtım. 6 yıldır da sektördeyim.” dedi.

Güzellik Salonu açmasının tamamen tesadüf olduğunu ifade eden Aslı Gürgen, “Bir arkadaşıma ortak oldum. Bir iş yapma isteğim hep vardı ama işin adını bilmiyordum. Bu da tesadüfen oldu, hoşuma da gitti. Gerçekten verimli olabileceğim bir iş. İnsanları memnun etmek güzel. O yüzden de bu alanda ilerlemeye gayret ettim.” diye konuştu.

‘İŞE ZAYIFLAMADAN BAŞLIYORUZ’

Valeria Ayak Sağlığı ve Güzellik Salonu’nda verdikleri hizmetler hakkında da bilgiler veren Aslı Gürgen, baştan ayağa hizmet verdiklerini söyledi. İşe zayıflamadan başladıklarını, saç dışında tamamen her kadının kendini iyi hissedebileceği her noktaya değindiklerini de belirten Gürgen, “Cilt bakımından, botoksa, dolguya, vücut bakımlarına, zayıflamaya, kaş dövmesi, eylıner, dövme silme işlemi yapıyoruz. Leke tedavileri, leke bakımları, ayak bakımları yapılıyor, tırnak bakımı, rahatlatıcı ve tedavi edici masajlar; aroma terapi masajları, klasik masajlar, selulüt masajları, ağrı giderici masajlarımız var.” şeklinde verdikleri hizmetleri sıraladı.

Valeria Ayak Sağlığı ve Güzellik Salonu’nu diğerlerinden ayırt eden özellikleri de anlatan Gürgen, “Her şeyden önce hijyene çok önem veriyorum. Buraya gelen kişi kendini çok özel hissetmeli, bu kim olursa olsun. Benim yakın arkadaşlarım da olsa aynı özeni gösteriyoruz. Özellikle müşteri ilişkilerimizi çok iyi tutmaya gayret gösteriyoruz. İnsan buraya geldiğinde kendini şımartsın. O rahatlığı hissetsin, yerimize güven duysun istiyoruz. Memnuniyetsiz ayrılmasını istemiyoruz. İnsanları memnun etmek biraz zordur ama biz yüzde 100 memnuniyete önem gösteriyoruz, onun için çaba sarf ediyoruz.” dedi.

‘EVDE BASİT CİLT BAKIMI YAPABİLİRSİNİZ’

Hanımların evde yapabilecekleri basit cilt bakımları ve güzellik sırları hakkında da tüyolar veren Gürgen, “Ben haftada iki gün mutlaka yoğurt maskesi yapıyorum. Özellikle sivilce çıktığı ve yağlı yiyecekler yediğim zaman. Yoğurtla limonu karıştırıp cildime sürdüğüm zaman 20 dakika sonrasında yıkandığında hem çok parlak, hem de sivilceler sönmüş oluyor. Bunun dışında yumurtanın akıyla balı karıştırırım. Bal zaten çok faydalıdır. Cilde sürüldüğünde de çok faydalıdır. Vücudunuzu mutlaka bebe yağıyla veya masaj yağıyla da olsa her banyodan sonra nemlendirin.” diye de uyarılarda bulundu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.