TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Aydın Milletvekili adayı Eşin’e Kemer’de miting gibi karşılama

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI RIDVAN EŞİN, ‘KAZANAN AYDIN HALKI OLSUN’ SLOGANI İLE SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR. MAHALLE TOPLANTILARINDA YOĞUN İLGİ GÖREN EŞİN, AYDIN HALKININ DERDİ İLE DERTLENECEĞİNİ SÖYLEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
BBP Aydın Milletvekili adayı Eşin’e Kemer’de miting gibi karşılama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın Milletvekili adayı Rıdvan Eşin, ‘Kazanan Aydın halkı olsun’ sloganı ile seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle toplantılarında yoğun ilgi gören Eşin, Aydın halkının derdi ile dertleneceğini söyledi.

Yıllardır Aydın’da faaliyet gösteren, işinin yanı sıra çeşitli sosyal projelere öncülük etmesi ile tanınan Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin, Büyük Birlik Partisi Aydın milletvekili adayı olarak çalışmalarına devam ediyor. Gittiği her yerde yoğun destek gören Eşini, kendi mahallesi Kemer’de halkla bir araya geldi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada mahalle halkı ile kucaklaşan Rıdvan Eşin, 14 Mayıs seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını belirterek halkın sandık başında sağduyulu oy kullanacağına inandığını söyledi.

Seçim sohbetinden ziyade komşu buluşması şeklinde samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada mahalle sakinleri Milletvekili adayı olan komşuları Rıdvan Eşin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.