TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beklenen yağış geldi

Adana kent merkezinde Ocak ayının son gününde yağmur etkisini gösterdi. Kentin yüksek rakımlı ilçelerinde ise yoğun kar yağışı devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2023 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2023 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Beklenen yağış geldi

Abdurrahim Sağ- Selma DUMAN

Özel Haber

ADANA (İLKHABER)-Adana kent merkezinde Ocak ayının son gününde yağmur etkisini gösterdi. Kentin yüksek rakımlı ilçelerinde ise yoğun kar yağışı devam ediyor. Soğuk havanın iç ısıtan hamlesi ise Tufanbeyli belediyesinden geldi. Belediye ekipleri soğuk havada sokak hayvanlarını besledi.

 

Adana’da haftalardır beklenen yağışlar etkisini göstermeye başladı. Kentin bazı ilçelerinde önceki gün itibariyle etkisini gösteren kar ve yağmur yağışı dün de kent merkezinde etkisini gösterdi. Kentin merkez ilçelerinde gece saatlerinde başlayan yağmur, gündüz saatlerinde de zaman zaman devam etti. Hava sıcaklığının da aniden düştüğü kentte 20 derecelerde olan hava sıcaklığı gece 3- gündüz ise 9 derece olarak ölçüldü.

 

Yağmurların devam etmesi beklenirken, kentin yüksek rakımlı ilçelerinde de kar yağışı haberleri geldi. Tufanbeyli, Feke ve Saimbeyli ilçelerinde etkili olan kar yağışı yolları kapattı. Karayolları 56. Şube şefliği ekipleri tarafından bölgede kar küreme çalışmaları başlatıldı. Belediye ekiplerinin de hazır bulunduğu karla mücadele çalışmaları devam ederken, bazı ilçe belediyelerinin sokak hayvanlarının aç kalmaması içinde çalışma yaptıkları görüldü.

 

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, soğuk havalarda sokak köpeklerinin aç kalmaması için belediye olarak karınlarını doyurma çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ergü, “Belediye ekiplerimiz ilçenin dört bir köşesinde, sokak hayvanlarına yemleme yapıyor. Soğukta karın doyuran ekiplerimizin ellerine emeklerine sağlık” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.