TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyzbol Gençler Türkiye Birincisi Mardin’den

Mardin'de düzenlenen Okullar arası Beyzbol Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Kızıltepe Spor Lisesi Beyzbol Takımı finalde rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2023 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2023 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Beyzbol Gençler Türkiye Birincisi Mardin’den

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) – Mardin'de düzenlenen Okullararası Beyzbol Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Kızıltepe Spor Lisesi Beyzbol Takımı finalde rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Ankara’da oynanan ve 12 ilden 180 sporcunun katıldığı müsabakaların final maçı Ankara Spor Lisesi ile Kızıltepe Spor Lisesi arasında oynandı.

Mardin’de düzenlenen Okul Sporları kapsamında Beyzbol Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarının final maçı Ankara Spor Lisesi ile Kızıltepe Spor Lisesi arasında gerçekleştirildi.

Kıran kırana geçen mücadelede Türkiye birinciliğini Mardin temsilcisi Kızıltepe Spor Lisesi almaya hak kazanırken, şampiyon takımın sporcularına madalya ve kupaları verildi.

Okul Sporları kapsamında düzenlenen ve 12 ilden 180 sporcunun katıldığı Beyzbol Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarının final maçı dün Ankara Spor Lisesi ile Kızıltepe Spor Lisesi arasında oynandı. 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen final müsabakasına Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Dursun, Okul Sporları Müdürü Ezgi Ol Yıldız, Kızıltepe Spor Lisesi Müdürü Mesut Kılıç, turnuvaya katılan takımların temsilcileri ve sporseverler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, "Müsabakalarda üstün başarı gösteren ilimizin temsilcisi Kızıltepe Spor Lisesi takımını tebrik ederek, ikincilik ödülünü alan Ankara Spor Lisesi ve üçüncülük ödülünü alan Bursa Spor Lisesi takımlarına da mücadele ruhları için teşekkür ederim" dedi.

Kızıltepe Spor Lisesi Müdürü Mesut Kılıç da şampiyon olan takımlarının oyuncularını ve antrenör Metin Demir'i canı gönülden kutladığını belirterek, okul olarak her branşta başarılı olmak için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.