TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

WhatsApp uygulamasına yeni gelen özellik şaşırtıyor!!!

Binlerce insanın aktif olarak kullandığı sosyal medya uygulamalarından biri olan WhatsApp uygulaması gün geçtikçe yeni güncellemeleri ile bizleri şaşırtıyor. Uygulamanın artan güncellemeleri sayesinde birçok özellik ile karşı karşıya kalıyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
WhatsApp uygulamasına yeni gelen özellik şaşırtıyor!!!

WhatsApp yeni sürümü ile birçok kullanıcısını şaşırtmayı başardı bile. Herkesin merak ettiği o yeni güncelleme ve özellik ne oldu? Haberimiz de işte tüm bu ayrıntılara yer verdik. İşte tüm detaylar ve dikkatinizi çekecek olan özellikler sizlerle…

WhatsApp durum güncellemelerine bir yenisini ekliyor…

WhatsApp uygulaması, Android kullanıcıları için yayınlanmış 2.24.4.23 beta sürümü ile Durum sekmesi bölümünde büyük bir dönüşüm gerçekleştirecek. Uygulamanın kullanıcıları artık durum güncellemelerini daha etkili ve kolay bir şekilde takip edebilecekler. Google Play Store bölümünden erişilebilen bu güncelleme sayesinde, durum güncellemelerini görüntüleme şekli ara yüzünü tamamen baştan tasarlayarak kullanıcı deneyimini geliştirmeyi hedeflemektedir. Yenilenen bu tasarım, bir önceki yatay düzenlemeden ve profil fotoğrafı tanımlamasından sonra farklı bir yaklaşım sunmaya devam ediyor. Uygulama kullanıcıları artık durum güncellemelerini ve küçük resim ön izlemeleri ile bunu hızlıca ön izleme yapabilecekler.

Kullanıcıların ilgi odağı haline geldi….

WhatsApp'ın uygulamasının güncellenen arayüzü sayesinde, kullanıcıların geri dönüşlerine bakılarak titizlikle geliştirildi. Önceki düzenlemelerde yaşanan verimsizlikler sebebi ile kullanıcı dostu olmayan deneyimler, yenilenmiş olan ara yüzde büyük ön izlemeler ile basitleştirilerek sorunlar giderildi. Bu güncelleme sayesinde, WhatsApp uygulamasında yaşanan deneyimini daha kullanıcı dostu ve kolay erişilebilir hale getirerek, birçok kullanıcıların içeriklere daha hızlı ve etkili bir şekilde erişm yapmaları sağlanacaktır.
WhatsApp uygulaması, ayrıca başka cihazlar arasında sohbet kilitlemelerini de senkronize etme gibi ek olarak güvenlik özellikleri dahilin de çalışmalar yapıyor. Ayrıca, sadece Android'in Hızlı Paylaşım işlevine benzeyecek bir dosya paylaşımı gibi işlevselliği de test edilmektedir. Şirketin amacı ayrıca, AB düzenlemelerine içerisinde uyum sağlamak amacı ile platformlar arasında mesajlaşmayı etkinleştirmeyi gibi yeni planladığı da bildiriliyor. Bu güncelleme sonrası özellikler sayesinde, WhatsApp uygulamasının kullanıcılarına daha güvenli ve kullanım kolaylığını daha fazla artırmak için yaptığı çabalara da birer örnek teşkil etmiş olduğu görülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.