TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Xiaomi'nin Yeni Amiral Gemisi Xiaomi 14 Ultra'nın Kameraları Ortaya Çıktı!

Xiaomi, akıllı telefon dünyasının öncü isimlerinden biri olarak tanınan ve yakın zamanda duyurulan Xiaomi 14 serisi içindeki en üst model olan Xiaomi 14 Ultra'nın kamera özellikleri netlik kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
Xiaomi'nin Yeni Amiral Gemisi Xiaomi 14 Ultra'nın Kameraları Ortaya Çıktı!

Xiaomi, akıllı telefon pazarının öncü markalarından biri olarak, yeni Xiaomi 14 serisini tanıttı. Dikkat çeken bu Android amiral gemisi serisinin zirvesinde yer alan Xiaomi 14 Ultra modeli, yakın bir zamanda kullanıcılarla buluşacak. Xiaomi 14 Ultra'nın kamera özellikleri ise merakla bekleniyordu ve bu detaylar sonunda gün yüzüne çıktı.
Bilgi sağlayan güvenilir kaynak ZionsAnvin'e göre, Xiaomi 14 Ultra'nın arka kısmında daire şeklinde bir kamera modülü bulunacak. Bu modülde VARIO-SUMMILUX 1:1.63-2.5/12-120 asferik lens (ASPH) yer alacak. Öne çıkan özellikler arasında 50 Megapiksel çözünürlükteki ana kamera, Sony LTY-900 sensörüne sahip olacak. Ayrıca, f/1,63-f/2,5 diyafram aralığı sunacak. Detaylara ek olarak, 120mm periskop telefoto kamera da özellikler arasında bulunuyor.
Geçmiş sızıntılardan elde edilen bilgiler, Xiaomi 14 Ultra'nın gücünü Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alacağını gösteriyor. Cihaz, 6.67 inç boyutundaki AMOLED ekranıyla gelerek, 90W hızlı şarj destekli 5180 mAh'lik bir bataryadan beslenecek. Xiaomi 14 Ultra, güçlü kameralarıyla 8K/4K video kaydına olanak tanıyacak. Son olarak, cihazın 5G bağlantısı da bulunacak. Xiaomi 14 Ultra'nın teknik detayları ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanıcılar, önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek lansmanı bekleyebilirler.


 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.