TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cyberpunk 2077'nin devam oyunu, çok oyunculu modla gelebilir!

Cyberpunk 2077'nin ilk oyunu, 2020 yılında piyasaya sürüldüğünde büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Oyun, teknik sorunlar ve eksik içerik nedeniyle eleştirilmişti.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
Cyberpunk 2077'nin devam oyunu, çok oyunculu modla gelebilir!

CD Projekt Red'den Michal Nowakowski, Reuters'a verdiği bir röportajda, stüdyonun devam oyununa çok oyunculu mod eklemeyi düşündüğünü açıkladı.

Orijinal oyun için tasarlanan çok oyunculu modla ilgili ayrıntılar hala belirsizliğini koruyor. Ancak Nowakowski, devam oyununda çok oyunculu modun "Cyberpunk 2077'nin tek oyunculu modu kadar derin ve zengin" olacağını söyledi.

Devam oyununun geliştirme çalışmaları henüz ilk aşamalarında. Nowakowski, projenin yıl sonuna kadar yaklaşık seksen çalışana sahip olmasının beklendiğini belirtti.

THE WİTCHER SERİSİNİN YENİ OYUNU DA YOLDA

Röportajda ayrıca The Witcher serisinin hayranlarının bu yıl tam prodüksiyonuna başlanacak yeni bir oyunu dört gözle bekleyebilecekleri de açıklandı.

Yüzlerce çalışanın The Witcher'ın geliştirilmesine katkıda bulunması bekleniyor. Bu da geniş kapsamlı ve iddialı bir proje vaat ediyor.

Çıkış tarihi belirsizliğini korusa da, bu haber The Witcher serisinin bir sonraki bölümünü merakla bekleyen hayranlar arasında heyecan yarattı.

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Cyberpunk 2077'nin devam oyununda çok oyunculu modu nasıl görmek istersiniz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.