TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kick nedir? Kick yayın platformu abonelik ücreti ne kadar?

Yayın platformu Kick önemli isimleri bir bir kendi bünyesine katmaya devam ediyor. Dünyadan ve Türkiye’den yayıncıları transfer etmeyi sürdüren Kick’in kullanıcı sayısı da günden güne artıyor. Son olarak Elraen’in de Kick platformunda yayınlara başlayacağını duyurmasının ardından yayıncı kuruluş hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Peki, Kick yayın platformu nedir

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
Kick nedir? Kick yayın platformu abonelik ücreti ne kadar?

Twitch, Youtube ve diğer yayın platformlarının arasında yükseliş trendi yakalayan Kick kullanıcı sayısını artırmayı sürdürüyor. Birçok yayıncıyı da bünyesine katan Kick yayın platformunun resmi internet adresi ise “kick" olarak biliniyor.

 Kick Nedir?

Kick bir canlı yayın platformu olup, Kick Streaming Ltd. tarafından yönetilmektedir ve Stake.com'un kurucuları olan Bijan Tehrani, Ed Craven ve yayıncı Trainwreckstv'nin desteğini almaktadır. Bu platform, 2022'de Amazon'un elindeki Twitch'e alternatif olarak başlatıldı ve daha esnek yönetim politikaları ile yayıncıların daha fazla kazanç elde etmelerini hedefleyerek dikkat çekti. Platform, yayıncıların kazançlarının sadece %5'ini alarak, sektördeki en düşük kesinti oranını sunmayı hedefledi. 2023 yılı itibariyle, Kick önemli isimlerle sözleşme imzaladı ve birçok yayıncıyı bünyesine transfer etti.

Kick Yayın Platformu Abonelik Ücreti Ne Kadar?

Yayın platformunda abonelik ücreti 5 dolar olarak biliniyor. Aboneliklerde yüzde 95’lik kısım yayıncıya kalırken yüzde 5’lik kısım ise yayın platformuna gidiyor.

 Kick

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.