TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kripto borsasında yapay zeka devrimi! Fetch.ai, SingularityNET ve Ocean Protocol yapay zeka protokolleri birleşiyor

Fetch.ai, SingularityNET ve Ocean Protocol, yapay zeka alanında ASI adında yeni bir kripto varlığı oluşturmak için bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
Kripto borsasında yapay zeka devrimi! Fetch.ai, SingularityNET ve Ocean Protocol yapay zeka protokolleri birleşiyor

Kripto para piyasasında faaliyet gösteren yapay zeka protokolleri Fetch.ai, SingularityNET ve Ocean Protocol, birleşerek yeni bir protokol oluşturma yolunda adım atıyor. Bu birleşme, "Artificial Superintelligence" (ASI) adında yeni bir kripto varlığının oluşturulmasını amaçlıyor.

Yeni protokolün yerel varlığı ASI tokeni olacak ve toplam arzının 2,63 milyar olması planlanıyor. ASI tokeninin listeleme fiyatının ise 2,82 dolar olması bekleniyor. Bu protokollerin sahipleri, varlıklarını belirlenen oranlarda ASI tokeniyle takas edebilecekler. Fetch.ai tokenlerinin ASI'ye bire bir oranında takas edileceği açıklanırken, SingularityNET (AGIX) tokenlerinin ASI'ye takas oranı 1:0,43335 ve Ocean Protocol (OCEAN) tokenlerinin ASI'ye takas oranı ise 1:0,4332266 olarak belirlendi.

Birleşme süreci, 2 Nisan tarihinde Fetch.ai ve SingularityNET toplulukları arasında yapılacak bir oylama ile başlayacak. Çoğunluk sağlandığı takdirde, token birleşmesi için işlemler başlayacak ve mevcut FET, AGIX ve OCEAN tokenleri ASI'ye dönüştürülecek. Merkezi borsalarda bu altcoin'leri tutan yatırımcılar, belirlenen oranlarda otomatik olarak ASI'ye dönüşüm sürecini gözlemleyecekler.

Kripto borsasında yapay zeka devrimi! Fetch.ai, SingularityNET ve Ocean Protocol yapay zeka protokolleri birleşiyor 2

YAPAY ZEKA TOKENLERİNDE BÜYÜK YÜKSELİŞ: PROTOKOL BİRLEŞMESİ HEYECANI

Kripto para sektöründe bir ilke imza atacak olan protokol birleşmesinin duyurulmasının ardından, Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) ve Ocean Protocol (OCEAN) gibi yapay zeka alanında faaliyet gösteren 3 kripto para biriminde önemli yükselişler kaydedildi.

24 Mart'tan bu yana pozitif kapanışlar gören FET, son 24 saat içinde yüzde 20'ye yakın bir değer artışıyla 3,3 dolara ulaştı. AGIX ise yüzde 17'lik bir artışla 1,38 dolara yükseldi. OCEAN ise haberin ardından yüzde 38'lik bir yükseliş kaydederek 1,67 dolara kadar çıktı, ancak daha sonra 1,34 dolara geriledi. Ancak kripto para piyasasında yükselişin devam ettiği gözlemleniyor.

Yatırımcılar, yapay zeka alanında faaliyet gösteren ve birleşme kararı alan projelerin güçlerini birleştirme kararını son derece olumlu şekilde karşıladılar. Yeni oluşturulacak olan ASI tokenine yönelik talebin yüksek olacağı beklentisi, yatırımcıların varlıklarını hızla artırmalarına yol açtı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.