TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TECNO SPARK 20 Pro ile fotoğrafçılıkta çığır açan 9-in-1 teknolojisi Türkiye'de

TECNO'nun yeni modeli SPARK 20 Pro, 9-in-1 piksel birleştirme özelliğiyle düşük ışıklı fotoğrafçılıkta çığır açıyor. Yüksek çözünürlüklü 108MP ana kamera ve çift video özelliği ile üstün kamera deneyimi sunuyor. TECNO SPARK 20 Pro'yu Türkiye'de piyasaya sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
TECNO SPARK 20 Pro ile fotoğrafçılıkta çığır açan 9-in-1 teknolojisi Türkiye'de

TECNO'nun son modeli SPARK 20 Pro, fotoğrafçılık deneyimini bir üst seviyeye taşıyan 9-in-1 piksel birleştirme özelliğiyle dikkat çekiyor. Düşük ışıklı ortamlarda sıkça yaşanan sorunları ortadan kaldıran bu teknoloji, özellikle Super Night Mode'da olağanüstü netlik, parlaklık ve renk doğruluğu sağlıyor.

SPARK 20 PRO İLE FOTOĞRAFÇILIKTA ÇIĞIR AÇAN 9-İN-1 TEKNOLOJİSİ

9-in-1 piksel birleştirme, Tetracell teknolojisinin gelişmiş bir versiyonu olarak öne çıkıyor. Kamera piksellerinin birleştirilmesine olanak tanıyan bu özellik, %900'lük bir ışık hassasiyeti artışıyla sonuçlanıyor. SPARK 20 Pro'nun 108MP ana kamerası, 3X sensör içi ve 10X dijital yakınlaştırma ile mesafe fark etmeksizin mükemmel netlik sunuyor.

TECNO SPARK 20 Pro ile fotoğrafçılıkta çığır açan 9-in-1 teknolojisi Türkiye'de 2

Telefon, çift video özelliği ve geniş açılı selfie modu ile yaratıcı içerik üretimine olanak tanırken, 32MP ön kamerasıyla yüksek çözünürlüklü selfie'ler ve detaylı videolar çekme imkanı sunuyor. Ayrıca, yapay zeka destekli kamera özellikleri ve 2K 30fps video kaydı gibi özellikleriyle SPARK 20 Pro, kullanıcılara üstün bir kamera deneyimi sunmayı hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.