TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Xiaomi 14 Lite Geliyor: Beklenen Özellikler ve Detaylar

Teknoloji dünyasının nabzı Xiaomi'nin yeni hamlesiyle çarpıyor! Son haberlere göre, Xiaomi 14 Lite modeli resmen doğrulandı ve beklenen özelliklerle donatıldığı iddia ediliyor. Xiaomi'nin uygun fiyatlı segmentteki iddialı modeli olan Xiaomi 14 Lite'in merakla beklenen detaylarına yakından bakalım.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
Xiaomi 14 Lite Geliyor: Beklenen Özellikler ve Detaylar

Xiaomi tutkunlarını heyecanlandıran bir gelişme daha! Xiaomi 14 serisinin uygun fiyatlı versiyonu olan Xiaomi 14 Lite, sonunda resmiyet kazandı. Bu yeni modelin özellikleri ve ne gibi yenilikler getireceği, teknoloji meraklılarının dikkatini çekiyor. Şimdi gelin, Xiaomi'nin yeni hamlesiyle ilgili tüm detayları birlikte gözden geçirelim.

Xiaomi 14 Lite'in Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Xiaomi, yakın zamanda duyurulan Xiaomi 14 serisinin uygun fiyatlı versiyonu için adımlar atmaya başladı. Xiaomi 14 Lite, son saatlerde resmiyet kazandı ve merakla beklenen özelliklerle karşımıza çıkıyor.

Bildiğiniz gibi, Xiaomi son etkinliğinde Xiaomi 14, 14 Pro ve 14 Ultra amiral gemilerini tanıttı ancak serinin uygun fiyatlı Lite modeli duyurulmamıştı. Ancak bugün, serinin küçük kardeşi Xiaomi 14 Lite hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı ve resmiyet kazandı.

Xiaomi 14 Lite, MWC 2024 kapsamında Xiaomi 14 serisiyle birlikte duyurulması bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Ancak son saatlerde, BIS sertifikasyon sitesinde ''24053PY09I'' model numarasına sahip yeni bir cihaz keşfedildi. Bu model numarasının daha önce Xiaomi Civi 4 için doğrulanan ''24053PY09C'' model numarasıyla benzer olduğunu belirtmek gerekir.

Hatırlayanlarınız olabilir, Xiaomi Civi 2 daha önce Xiaomi 13 Lite olarak küresel pazara sunulmuştu. Bu noktada, C ve I harflerinin cihazın küresel ve Çin sürümlerini temsil ettiğini belirtmek önemlidir. Dolayısıyla Xiaomi 14 Lite modelinin, yeniden markalanmış Xiaomi 14 Lite olması muhtemeldir.

Xiaomi 14 Lite beklenen özellikler arasında 1.5K çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve LED flaşlı çift ön kameraya sahip kavisli OLED ekran bulunuyor. Arka tarafta, OIS destekli Lecia tasarımı ve 50MP ana kamera bekleniyor. Ayrıca, 90W hızlı şarj özelliğine sahip 5.000mAh pilin de cihazda yer alması bekleniyor.

Xiaomi'nin Civi serisinde ön kameraya odaklandığı göz önüne alındığında, Civi 4'te önemli ön kamera geliştirmeleri bekleniyor. Donanım tarafında ise, muhtemelen Snapdragon 7 Gen 3 işlemci kullanılacak. Bu özelliklerle Xiaomi 14 Lite, merakla beklenen bir seçenek olmaya aday gibi görünüyor.

Xiaomi 14 Lite Geliyor: Beklenen Özellikler ve Detaylar

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.