TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Binance Türkiye, 2022'yi yatırım, istihdam ve kullanıcı sayısında artışla kapatıyor

- Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez - "Türkiye pazarına yaptığımız yatırımları sürdüreceğiz. Bu kapsamda yeni projelerimizi destekleyici planlarımızı 2023'te gerçekleştireceğiz"

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2022 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2022 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Binance Türkiye, 2022'yi yatırım, istihdam ve kullanıcı sayısında artışla kapatıyor

İSTANBUL (AA) - Binance Türkiye, 2022'yi yatırım, istihdam ve kullanıcı sayısında elde ettiği artışla kapatıyor.

Binance Türkiye açıklamasına göre, teknoloji odaklı yatırımları merkezine alan şirket, Türkiye'de hayata geçirdiği pilot çağrı merkezi uygulamasıyla dünyaya örnek olmaya hazırlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, faaliyetlerine 2 yıl önce başladıklarını anımsatarak, bu kadar kısa sürede önemli bir başarı grafiği elde ettiklerini bildirdi.

Türkiye'nin blokzincir ekosistemi açısından çok büyük potansiyel barındırdığını aktaran Dönmez, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ülkemiz, Binance içinde en önemli ülkeler arasında yer alıyor. İçinde bulunduğumuz hızlı dijitalleşme döneminde hayatımıza giren Web3, kripto ve blokzincir yeni kavramlar olmalarına rağmen Türkiye her teknolojik süreçte olduğu gibi bu kavramlara da hızla adapte oldu. Biz de Binance Türkiye olarak, ülkemizdeki kullanıcılarımız ile ilişkilerimizi ve kullanıcı potansiyelini daha da artırmak için heyecanlıyız. Web3 sürecinde paradigma değiştiren bir şirket olarak Türkiye'de de buna öncülük ettiğimiz için gurur duyuyoruz."

- Günlük işlem hacmi ortalama 250 milyon dolar

Mücahit Dönmez, Türkiye'nin blokzincir ve kripto para ekosistemi açısından büyük bir potansiyel barındırdığını, ülkenin blokzincir alanında "bölgede bir merkez" haline gelmesini istediklerini belirtti.

Türkiye pazarında yakaladıkları ivmenin bu hedefe doğru emin adımlarla ilerlediklerinin göstergesi olduğunu vurgulayan Dönmez, "Binance Türkiye'nin kullanıcı sayısı bu yıl önemli oranda arttı. Günlük işlem hacmi ortalama 250 milyon dolar bandında gerçekleşti. İstihdamımızda da bu yıl yüzde 40 artış yaşandı." ifadelerini kullandı.

Dönmez, Binance Türkiye'nin bir teknoloji şirketi olduğunu belirterek, Türkiye'deki finansal okuryazarlık seviyesinin artırılması için önemli etkinliklere imza attığını, finansal okuryazarlık konusunu çok önemsediklerini kaydetti.

Bu anlamda üniversiteler ile yürüttükleri iş birlikleri neticesinde gerçekleştirdikleri eğitimler ve farklı etkinliklerle 30 bini aşkın kişiye ulaştıklarını bildiren Dönmez, bu bağlamda 2022'de Türkiye'deki Web3 etkinliklerine yaklaşık 6 bine yakın öğrencinin katıldığını, blockchain ve Web3 teknolojileri konularında kendini geliştirmek isteyen üniversite öğrencileri için "Binance Internian" staj programını başlattıklarını aktardı.

- "Binance, Türkiye'de büyümeye devam edecek"

Binance Türkiye Genel Müdürü Dönmez, kullanıcı sayısı, yatırım ve istihdam alanlarında yakaladıkları ivmenin 2023'te de sürdürüleceğini kaydetti.

Dönmez, "Binance özellikle Türkiye pazarında büyümeye devam edecek. Türkiye pazarına yaptığımız yatırımları sürdüreceğiz. Bu kapsamda yeni projelerimizi destekleyici planlarımızı 2023'te gerçekleştireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kullanıcıların güvenliğine yönelik aldıkları önlemlere işaret eden Dönmez, "Her şeyden önce 'Binance demek, kullanıcı güvenliği' demek. Kullanıcılarımız yaptığımız işin tam merkezinde yer alıyor. Bu yüzden de onlar için en gelişmiş güvenlik kontrollerini, veri gizlilik protokol ve kontrollerini tüm Binance ekosisteminde ciddiyetle hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.