TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir adım daha

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2023 18:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 18:32

Ligde son viraja girerken, kıran kırana ve çok keyifli maçlar izlemeye başladık. Zirve hesabı yapanlar bir yandan, düşme hattından uzaklaşmak isteyenler bir yandan.. İyi olan sezon sonunda hedefine ulaşacak, bu bir gerçek..

Tabi bizim için önemli olan kentimizin ekibi Adana Demirspor’un hedefine ulaşması.. Sonuçta iki sezondur müthiş bir futbol ile lige kattıkları ayrı renk.. Herkesin beğenisin toplayan ve hatta ikinci takımı olmaya doğru giden bir ekip.. Tebrikler..

Şimdi kaldı son 4 haftamız. Bu hafta Beşiktaş ile evimizde, ardından İstanbulspor ile deplasmanda, sonrasında Başakşehir ile yine evimizde ve son maç MKE Ankaragücü.. Burada Beşiktaş ve Başakşehir maçları zorlu olacaktır.

Ayrıca bu hafta Başakşehir’in puan kaybı yaşaması ve Adana Demirspor’umuzun Karagümrük maçını kayıpsız geçmesi ile birlikte ligde 4.ncülüğü neredeyse garantiledik. Şuan Adana Demirspor 63, Başakşehir ise 52 puanda yani arada 11 puan var. Kaldı 4 maç yani 12 puan.

Burada bizim alacağımız 1 veya 2 puan Avrupa işimizi garantiler. Bir beraberlik dahi yeterli veya Başakşehir’in bir maçta daha takılması, yine bizim işi garantileyecektir. Bu da demek oluyordu kaldı bir adım daha.. O bakımdan rahatız ama sonuçta matematiksel olarak devam ediyor. Biz işimizi garantiye alalım.

Tabi aslında sadece 4 değil hâlâ ligde 3. olma şansımız dahi var. Hafta sonu Beşiktaş’ı eli boş gönderirsek zirvede de kayıplar olursa neden olmasın?

Evet! Ligde sona doğru ilerliyoruz ve bu hafta önemli bir adımı geride bırakırken, hedefe de bir adım daha yaklaştık. Bu gidişle Avrupa hayalimizin gerçeğe dönüşmesi çok yakın.. Fenerbahçe’nin Türkiye kupasını alması ile biz de Avrupa’ya gideceğiz. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.