TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir ‘CAN’ da siz olun

Yazının Giriş Tarihi: 05.07.2022 18:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 16:01

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), ülkemizde her kanser hastası vatandaşlarımızın nefesi olmak, onları hayata bağlamak için gece gündüz, dur durak bilmeden çalışıyor. Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı oluyor, ailelerine yardım ediyor, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kuruyor. Yani yaptığı işin hakkı ödenemez.

Şimdi Kurban Bayramı ve bu bayramda da yine işbaşında.. Bildiğiniz gibi bizde bayramların önemi büyük.. Bizim için bayramlar; toplumsal birlikteliğin en bariz şekilde yaşandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin hâkim olduğu önemli günlerimizdir. Şuan önümüzde Kurban Bayramı var ve birçok kişi kurban kesilecek, ihtiyacı olanlara dağıtacak ve sonrasında eş, dost, akraba ziyaretleri yapılacak.

Bu güzel bayramda LÖSEV de çalışıyor. Çünkü Kurban Bayramı, lösemili çocuklarımız ve yetişkin ihtiyaç sahibi kanser hastalarımız için ayrı bir önem taşımakta.. LÖSEV gerçekleştirdiği vekâletten kurban kesimleriyle elde edilen etleri, lösemili ve kanserli çocuklar ve ailelerine, ihtiyaç sahibi yetişkin kanser hastalarına ulaştırıyor.

Bu yardımlardan her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor hem de tertemiz bir şekilde.. Çünkü  LÖSEV, vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşmasını sağlıyor.

Tabi sadece bununla da kalmıyor LÖSEV.. Aslında 12 ay boyunca et yardımında bulunuyor. Yani yardımlardan elde edilen eti 12 ay boyunca lösemili ve kanserli çocuklar ve ailelerine, ihtiyaç sahibi yetişkin kanser hastalarına ulaştırıyor.

Gerçekten ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu konuda LÖSEV’e, emeği geçenlere ve yardımda bulunanlara çok çok teşekkür ediyoruz. Bence tüm insanlığa yapılan bir iyiliktir, güzelliktir bu..

Merak edenler olabilir diye bir konudan daha bahsetmekte fayda var. LÖSEV’in vekaleten kestiği kurbanlar, yardımda bulunmak isteyenlerin vekâletini alarak hijyenik et entegre tesislerine gidiyor; noter, din görevlisi ve veteriner hekim huzurunda, dini vecibelere uyarak isimlerinizi tek tek okuyarak kesiyor. O nedenle rahat olun.

Haydi yardımlarınızı bekliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.