TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir seri daha

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2022 17:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 16:00

Bu sezon iyi bir grafik çizen Adana Demirspor’dan beklentiler ve düşünceler ilk 10 içerisinde yer alması olarak görünse de bence daha iyi olacağı kanaatindeyim. Her ne kadar ara ara takılmalar olsa da genele baktığımızda iyi bir kadroya sahipler.

Sonuçta bu sezona baktığımızda üç büyüklerin durumu ortada.. Şuan itibariyle Anadolu takımları lige damgasını vurmuş gözüküyor. Devre arası transferi dönemindeyiz ve her gün yeni isimleri duyuyoruz. Adana Demirspor da bu konuda çalışmalarını sürdürüyor ve yeni simleri kadrosuna ekleyerek gücüne güç katıyor.

Son iki hafta alınan sonuçlar iyi değildi ama sakatlıklar ve hastalanan oyuncuların eksikliğinden kaynaklı sorunlar o sonuçlara yansıdı diyebiliriz. Burada alternatif oyuncu eksikliğini belirtmekte fayda var.

Sakatlıklar, kart cezaları ve hastalıklar nedeniyle eksiklerin yerine aynı kalitede yedeklerin olması çok önemli.. Bunların eksikliğinden dolayı puan kayıpları yaşanıyor. O bakımdan yapılacak transferlerin iyi oyuncular olması çok önemli. Umarız Adana Demirspor alacağı oyuncular konusunda yanılmaz ve kaliteli futbolcular alır.

İkinci devre başladı ve bundan sonra her maçın önemi daha da büyük. Artık kaybedilecek her puan altın değerinde.. Bu sezon üç büyükler karşısında müthiş sonuçlar alındı. Zaten o Adana Demirspor’un kalitesini bir kez daha ortaya çıkarıyor.

Ligde Adana Demirspor’un kalitesini bilmeyen yok zaten.. Son iki hafta kaybedilen puanların telafisini umarız bu hafta itibariyle yapar ve bu afta rakip Karagümrük ekibi olacak. Bu hafta itibariyle yeni bir seri daha başlarsa eminim ki ilk 5 dahi rahatlıkla olacaktır diye düşünüyorum.

Kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor, Karagümrük karşısında müthiş, keyif veren oyunuyla 3 puanı alıp yoluna devam edecektir diye düşünüyorum. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.