TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlikte nice yıllara…

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2023 19:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2023 19:35

Yirmi yıl önce bugün ilk sayısıyla sizlere “Merhaba” diyen İLKHABER Gazetesi ilk günkü heyecanla, 20. gurur yılına girdi.  

20 yıl önce size bir söz vererek çıktığımız yolda. doğrudan sapmadan, daima haklının yanında olduk. En doğru haberleri en kısa sürede sizlere ulaştırmak için yorulmadan çalıştık.

Ülkemizin, vatanımızın, milletimizin çıkarlarını daima kendi çıkarlarımızın önünde tuttuk.  

Kalemimizi eğip bükmeden, doğrudan ayrılmadan, 20 yıldır bir gün bile ara vermeden sizinle buluşmanın mutluluğunu yaşadık.

Mutlu, huzurlu, refah içinde, herkesin kardeşçe yaşadığı, güçlü bir Türkiye vizyonuyla çıktığımız yolda, varlığımızın nedeni siz değerli okuyucularımızla el ele olmanın verdiği sinerjiyle gençleştik, olgunlaştık. 

Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar paylaştıkça azalır derler ya hani.  Acılarımız acılarımız, mutluluğunuz mutlulumuz oldu. Biz sizler daha çok mutlu olun diye çalıştık. Sorunlarınız sorunlarımız oldu, çözebilmek için elimizi taşın altına koymaktan hiç çekinmedik.  Kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz daha çok güzelleşsin, daha çok güçlensin diye çalıştık.

 Dünyayı ve ülkemizi de etkileyen büyük sorunların çözülmesi, olumsuzlukların sona ermesi için sorumluluğumuzun bilincinde olarak üzerimize düşeni yaptık.

Dünyayı sarsan covidden sonra bugün de 11 kentimiz ardı ardına yaşanan şiddetli depremlerle sarsıldı.  Can kayıplarımız hepimizi derinden üzdü. En yakınımızdaki insanları kaybetmenin hüznünü birlikte yaşadık.  Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Yaralarımızın sarılması için, bu kötü günleri birlikte aşabilmek için sizlerle elele verdik.  

En doğru haberleri en kısa sürede sizlere ulaştırmak için gece gündüz, yağmur çamur, kar kış demeden çalışmaya devam ediyoruz.

20 yıl önce size uzattığımız eli hiç bırakmadığınız için siz değerli okuyucularımıza sonsuz teşekkür ederim.

Birlikte nice yıllara..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.