TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çay, “Dün Seçimdi ama bugün geçim zamanı”

Adana’nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediyenin hizmetlerini takip etmek için sahaya indi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çay, “Dün Seçimdi ama bugün geçim zamanı”

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER)- Adana’nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediyenin hizmetlerini takip etmek için sahaya indi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi sonrasında sahaya inen Çay, “Dün Seçimdi ama bugün geçim zamanı” diyerek belediyenin çalışmalarını ve esnafları ziyaret etmek için saha indi.

Pozantı’nın Gökbez Mahallesine giden Başkan Mustafa Çay, 30 dönümlük park alanına yapmayı planladıkları çalışmaları yakinen inceledi. İncelediğine alana ekipler tarafından, voleybol ve basketbol sahalarının zeminine beton dökerken Başkan Çay da Pozantı Belediyesi Fen İşleri ekibiyle diğer yapılacak işler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Çay, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Zafer Mahallesi'nde bulunan ve yapımı devam eden kapalı halı sahaya serilen kum serpme işini yerinde inceledi ve zemini test etti.

İnceleme ziyaretleri sonrası ilçede kurulan halk pazarını da giden Pozantı Belediyesi Başkanı Mustafa Çay, vatandaşlara 'Pazar ola' diyip pazarcı esnafı ile sohbet ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi. Eski zabıta müdürü olan Başkan Mustafa Çay, Pazar fiyatlarını da inceleyip tertip ve düzen başta olmak üzere halk sağlığıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.